Look a like Rebecca Romijn

Hittade en rolig hemsida precis... där man kan bifoga en bild på sig själv och se sen vilken kändis man är lika.. jag fick en matchning på 98 % på Rebecca Romijn.. tur man fick upp en snygg kändis i allafall ;) Kolla in den här länken.. se vad lika vi är, nästan tvillingar ju ;) Nee tycker faktiskt inte vi var så lika.. menmen! =)

http://www.myheritagefiles.com/video/H/28/4ob204_423607ef9db3b4348tam04


Kom även upp Julia Roberts och Katherine Heigl.. helt okej de med ju, så de var tur ;)

Idag har man sprungit runt på stan för att fixa lite inför morgondagen.. för då är det ju nyårsafton :)
Fixat kläning - check
Fixat lösögonfransar - check "jaaa..jag vet, kanske lite löjligt.. men faktiskt ett måste på nyår" ;)
Fixar skor - njjaa, jo men kanske blir ett par nya imorgon om de finns som jag vill ha, som bästa mamma tipsa om =)
Fixat väska - check
Fixat skumpa - check

JA, men då var det bara att låta nyår komma =)

neee.. nu småsover man här vid datorn!

Nästa sängen.. för vet ni vad? nu är det NYÅRSAFTON =) wiiiee!
Föresten, så här dimmigt såg det ut på tolvslaget för två år sedan.. VI håller tummarna att detblir lika dimmigt i år ;) Ingen super fin bild, men det ska bara vara galet på tolvslaget =)



Gott nytt år alla =)


Puss

Meen sluut, ä de mööligt att fylla år sådär ;)

Aaa för det är det =) Grattis fröken Lingvide, idag är det din dag! Hoppas du har det bra och haft en mysig födelsedag och att din prins uppvaktade dig bra =)
Vi får ta och fira, ta en extra drink och sådär sen när vi kommer ner.. eller en extra hink i Thailand ;) Snart ses vi =)





Och som vi ska störa  på er smekmånad, eller hur att vi ska älsklingen ? Se upp, för snart kommer vi ;) Och då kommer det inte bli lugnt =)




Sitter och försöker skriva mitt projektarbete, men usch vad tråkigt och svårt det är =( Inte alls kul, och det måste vara klart innan jag åker "panik" men det ska bara gå, så är det... finns liksom inte några andra alternativ!

Skulle ju egentligen skrivit lite om juldagen idag, och skulle lägga upp hur man dansar jugge folkdans á systrarna latomanski ;) och resten av deras släkt som de har sprit runt här i världen ;) Men kunde ju inte lägga upp den, attans.. men att dansa jugge folkdans till "sexy bitch" det tycker jag är imponerande.. =)


Neee.. over till projektarbetet!

Föresten, nu är man inne på långklänning till nyår.. ahhh :/ Får hoppas det inte ska vara de, så man kan ha kortkort ;)

Nu är det väll ett tag sen jag gav ett inredningstips.. sååå, here it is =)



Säger bara håll ett gott öga efter gamla pottbord.. de är ju sååå fina att ha som nattduksbord, och pricken över i:et är ju att byta ut knoppen till någon fin =) Sen skymtar man ju även ludde på golvet ;) En av flera jag har i min lilla lägenhet.. älskar de =)


Puss

juledagarna.. och nu är det fest=)

Då har det varit julafton.. usch vad de går fort =( Alldeles för fort! Men hade en helt underbar juleafton.. det började dagen innan då jag mamma och pappa kom hit och tittade på min julpyntade myslägenhet, sen åt vi lite pepparkakor, drack glögg och åt lussekatter och sådär.. super mys =)

Sen körde vi hem till mamma o pappa, tobbe och karoline kom sedan.. åt super god mat och tittade på 12 avsnitt av Pettson och Findus som vanligt ;) Me like! Sen åkte de hem vid ett tiden! Myskväll!

Sen blev de ju juleafton.. åt mysig julfrukost men skinkmacka och morgongåva, fick en super fin jimmy choo väskan.. WIiiieee vad fin den var! =) Vid ett åkte vi till karoline och tobbe.. sen blev de massa julegröt och julegodis och sånt gott! Lite klappar - mat - och resten av klapparna.. slutade klockan elva att öppna, helt galet mycket klappar!



Såååå himla många fina julklappa! Tack så hemskt mycket för allt :)

Nu blir det lite partyikväll,men rätt lugnt ändå för jag ska jobba imorgon, usch.. tycker inte om mellandagsrean!

Nee duschen nästa...
 
Föresten, kolla vad fina snölyktor vi gjorde =)


Puss

syskonlika

Nu får ni skälla på mig... skrev ju inte något igår, ILLA ILLA... nee skärpning Sarah!

Men var så sliten igår.. och på kvällen blev de massa film och godis,mys :)

Nu är det bara 2 dagar lvar till det är julafton..wiiee :) Fixade lite juleklappar idag på väla, och har två kvar imorgon men sedan är jag klaaaar, så skönt! Nu hoppas man bara på att tomten kommer till mig också ;)

Idag ska jag nämna en person som betyder så otroligt mycket för mig... hon är verkligen världens bästa!



Jag pratar såklart om min underbara syster.. :) Måste ju berätta att jag har en sådan som har lika lockigt hår som jag ;) Systrarna fluff!

Är otroligt glad att hon är min syster och har träffat en helt underbar snart blivande man ;) Och vem parade ihop er? vavavava? ;) Tack lilla "nufflan" Smeknamn på mig från dem =)

Kan väll avsluta med att säga, va rädd om era syskon.. Ta hand om de, de ska vara ens bästa vänn och ett syskon! Finns inget bättre än en helt underbar syskonkärlek som jag har!

BILDREGN PÅ MIN UNDERBARA SYSTER OCH MED MIN UNDERBARA SYSTER!!






Puss







Back efter toningstime =)



Såå nu var man lite snyggare på den övre regionen igen .. =)

Tillbaka till nyårsklänningvisandet..."långt ord de där" :)

Tre favvisar som sagt.. helt olika i stilar, men den ena behövs typ inga smycken och bara några snygga enkla pumps, den andra behöver kläs upp lite med smycken och sådär.. och den andra är bara grymt enkel och vacker :)

Alla tre kommer från Gina Tricot...



 






    Vad tycker ni? =)


Eviga pratet om.. Nyårsklänningen!


Haft en helt underbar dag i Malmö med min lilla prins.. Åkte iförmiddags efter en god frukost till Malmö och julshoppade lite julklappar och fikade och hade allmänt mys "trots jag inte fick köpt mer än en juleklapp... attans" Men är inte bitter för det ;)

Hade även lite titt efter nyårsklänning som jag skrev om i förra inlägget..

Måste ju tipsa om några klänningar från mitt jobb "smygreklam" som har sjukt höga poäng för att kunna bli nyårsklänningen för iår!


Kommer bilder strax, måste bara hoppa in i duschen.. tonat håret ;)

Puss


jullov..

JAAAAA, nu har jag jullov.. så himla underbart!Den här dagen har verkligen varit efterlängtad, och nu är den här.. wiieee =)

Och vet ni vad, tror de där önskenissorna och önskenissarna läste mitt inlägg här om dagen för.. SNÖN LIGGER JU KVAR =) Helt underbart!

Handlade lite julisar idag.. och gick och funderade lite på vad man ska ha på sig på nyår... "de där eviga letandet efter perfekta nyårsklänningen"  Hittade faktiskt en som jag gillar riktigt riktigt mycket.. men vet inte riktigt om det är "den" liksom, inte för nyår kanske! Men den är riktigt snygg annars... Eller vad säger ni?



Snygg va? =)Ännu snyggare på ska jag säga!
Sen är nästa problem, vad ska vi göra på nyår? hmm..

Nee duschen nästa... kommer lite bildregn från förra årets nyår och förr förra året.. så titta och njut eller något ;)

   

   


 


Ha en mysig fredagskväll!

Puss

SNÖÖÖ=)

Wieee.. nu snöar det, and I lööööve it =) Nu är det riktig julkänsla.. hoppas det håller sig till julafton "vill vill vill"

Om någon som läser min blogg är sådan där önskenisse eller önskenissa, så får ni gärna om ni vill lägga in en liten önska att snön ska stanna till jul ;) deal? =)

Idag... plugg,plugg,plugg.. Såå trött på det nu, men nu är det bara en dag kvar sen är det tenta och sen JULLOV=)fast jag måste skriva de dumma projektarbetet, menmen.. det finns ju en bra sak bakom de, att man får åka iväg och sola och bada iställer sen när de andra sitter och tråkar med arbetet i skolan ;)

Tittade på Bonde söker fru idag "lite nördigt" jaja.. men tycker faktiskt det är lite gullig med kärlek och så =) Där var en kille som sa en sjukt bra sak.. "Man ska alltid se dagen som den vorde den bästa" Man kanske inte gör det just den dagen, men när man tittar tillbaka så kommer man se något bra med den också! Det tror jag absolut på.. Nästa löfte till nyår =) "usch ska jag hålla på såhär och ge löften hela tiden kommer jag ju få ett he*lv*ete nästa år .. :/ Äsch de får jag ta =)

Ska faktiskt för lite variation visa lite bilder på några av mina underbara vänner.. för dem ska man inte glömma, så att lämna lite plats och visa alla er vilka dessa är, de som är mina stöttepinnar här i livet är bara rätt ;)
   Kolla även in lilla mys "lattos" blogg ;) lattoo.blogg.se "shysst med gratisreklam hjärteskärt va? ;)" 




Ni betyder så otroligt mycket för mig!


Tänkt på vad jag skrev innan... "se alltid på dagen som den vore den bästa"

Puss

tandis och vårdcentralen.. gjort helkontroll!

Aa idag tog man allt på en gång.. skulle till tandis idag klockan tolv, och när jag var där nere passade jag på att smita in på vårdcentralen för att kolla min hosta.. men tyvärr fick jag inte mycket ut av de =( dumma hosta! Menmen man ska inte vara bitter för de =)

Fick ännu en liten tankeställare idag..! Gud vad nästan allting handlar om "behandla andra så som du själv vill bli behandlad"... det är verkligen ett sånt himla bra citat! Man ska alltid tänka på hur den andra uppfattar det man gör eller säger.. det man säger kanske man själv inte tycker är så illa, eller så dumt.. men den andra kanske uppfattar det så eller tar det väldigt illa! Varför kan man inte bara försöka tänka på de, då blir ju den andra också glad.. och det finns ju inget bättre än när man är glad, och när man ser andra glada!

Som jag sa i tidigare inlägg.. vi lever bara en gång, är då det inte helt toppen om man har levt ett liv då man vet att man alltid har försökt i allafall att få andra att må bra och bli glada. Det tycker jag i allafall.. fixar man detta, så kan man dö med ett leende på läpparna!

Det ska jag göra i allafall, så det så :)

Tittar på sveriges hjältar på tv:en nu.. så sjukt glad man bli när det verkligen finns sådana underbara människor! Det är sådana människor som gör skillnad här i livet...

Efter ännu lite deeptalk idag, så ska väll jag slänga iväg ett inredningstips igen..



Här är mer än ett inredningstips.. men det första, är att hålla ett öga på loppisar, blocket m.m efter gamla bord.. kvittar om de ser tråkiga ut då, men kolla detaljerna.. Som detta bord har min gammelfarfar gjort, älskar sidorna på bordet! detta såg inte mycket ut, men efter slipat och svampat det vit blev det ett helt annat bord.. är förälskad  de :) det ska inte vara perfekt, shit snyggt om man även då kan kombinera det med lite trendigare stolar eller en stor tavla som jag har ... som bryter av allt det vita!

Me love it!

Puss

Föresten, är det något ni vill jag ska skriva om eller så.. så skriv bara en liten kommentar så kanske det dyker upp ett inlägg om det någon dag =)


Andre advent.. och lucia!


Julemys.. åh, vad jag tycker om julen! Tända massa ljus, klä granen, lyssna på julmusik och bara mysa! Var sjukt nära på att ställa klockan på sju i morse för att se luciatåget på tv, men den tanken släppte snabbt när man kröp ner i sängen och skulle sova.. då var man inte så sugen på att klockan skulle ringa om 5 tim!

Massa plugg idag.. tenta på fredag ju, vill inte... ni får tänka på mig =)

fick även två bilder från när jag fotograferades för skeppshult förra sommaren, ska få fler sedan och även bilderna sedan i tisdags då jag fotograferades för make up studion.. så får ni se, blev jäklit fräcka bilder.. wiee =)

  
Man längtar galet mycket efter sommaren när man ser de, men snart blir de lite sol och bad för mig ju! På tisdag är det exakt tre veckor tills det bär av :)

funderade lite på idag hur andra människor uppfattar en själv, om de tycker likadant om en som man själv tror sig framstå som. Tänk om man bara kunde vara så stark att kunna shita i vad precis alla andra tycker och tänker om en..det är verkligen ett mål i mitt liv! Att bara vara nöjd med sig själv och livet, och inte bry sig så mycket om andra...
Det finns i allafall ett nyårslöfte i detta man kan försöka jobba på, att alltid försöka se det goda i folk.. för alla har en god sida, även om den kanske är väldigt djupt inburrad i kroppen!

Nyårslöfte 1. Se allt från den goda sidan "nästan allt i allafall" :)

Nog med sånt där djupt prat..

Dagens inredningstips är att införskaffa vägtext, hur lätt som helst att sätta på väggen..och finns massor av olika meningar/ord/färger/symboler m.m Piffar till en vit vägg väldigt mycket.. Hög faktor shabby chic på det där ska jag säga ;) Tio poäng!




PROVA =)

Puss

Julstrumpan är gjord..

Har sedan länge varit på jakt efter den perfekta julstrumpan, men har verkligen inte hittat just den där, men det stora d:et som jag vill ha! Vill ju inte ha en röd.. utan en vit, så den passar in i min lilla lya! Letat överallt, till och med involverat min lilla familj när de var här uppe förra helgen "dagens i-landsproblem för lille sarah"...

Neee.. men har verkligen inte hittat någon, men helt plötsligt så dyker den bara upp där=) pappa kom in till jobb idag och gav en påse med lite gott och blandat...mina stövlar, pencellin, tidning OCH den perfekta julstrumpan, alldeles alldeles underbar! Då var det min lilla mamma som har suttit och gjort den hemma, har man inte världens gulligaste mamma, blev så himla glad! Hela veckan har hon haft feber och mått dåligt efter sprutan, men hon satt sig ändå och gjorde en julestrumpa till mig.. wieee älskar dig mammi!

Sen inte nog med de, kom på att jag inte fått någon årlig chokladkalender i år av mamma o pappa, som både jag och min syster får "trots jag är 21, min syster är 28" Man ska inte släppa allt sitt barnasinne ;)
Nee då låg där även julkalender i påsen, wieee.. inte en heller, utan TVÅ ! Underbar mamma!


Titta en alldeles underbar liten hemmagjord julestrumpa av en gammal tomtesäck och en super gullig pyssel mamma, slå det om ni kan =)

Nej...nu ska jag kila över till her och fru lingvide, el eriksson eller vad det nu blir.. ;)

Föresten, nju av livet.. speciellt nu innan all julmys är borta :) vi lever bara en gång!

Puss


Då har man börjat blogga igen..

Jaaa.. välkommen till min blogg ska jag väll först och främst säga!

Nu har man ju blivit sugen på att börja blogga igen efter att ha en galen bloggkompis..liten bloggnörd, men väldigt söt =)

En blogg som kommer handla mycket om inredning som är ett stort intresse nu för tiden, då jag har en helt underbar lägenhen "enligt mig" :).. shabby chic stil på hög nivå! Men det kommer även vara en blogg men mycket tankar, kommer inte gå så privat men har tyvärr en förmåga att kunna skriva väldigt mycket.. mycket tankar!

Så antingen kommer det vara ett inlägg med mycket text eller ett inlägg med bara någon bild.. men jag lovar att det kommer vara en händelsrik blogg!

Mer än så blir det inte idag...

Avslutas med ett smakprov på en del av min lägenhet, och ett litet inredningstips!



En gammal potatislåda eller som vissa säger, äppellåda.. perfekt till lite tidningar eller att ha ved i =)

ha en trevlig fortsatt trevlig kväll!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0