Sommar? jatack!


Nu är man rätt trött på det kalla vädret och trött på vinterjackorna.. vill inte frysa längre, vill ha sommar =) var och såg HIF matchen mot Göteborg igår, och det var kallt ska jag säga.. Men kul, första halvlek var riktigt spännande =) men sen tog det ett tag innan man fått tillbaka sin vanliga temperatur, nee usch och fy för kylan nu!

Idag har det varit skola - träna.. "jepp, jag vet.. plus i kanten, köpt friskis och svettis kort nu" - pluggade - sedan en gjorde jag en nyttig och god sallad med avokado, crabstick och massa annat gott.. är jag inte duktig? =) haha lite stolt är jag i allafall!

Nu vill jag bara det ska bli juni.. vill inte gå i skolan mer =( inte alls någon motivation kvar! och har så mycket nu, men orkar ju inte plugga! Men idag har jag ändå fått lite gjort!

Då är det snart påsk.. :) då får man massa godis, mums! Ska mysa massa med vänner och med Björn.. längtar!

måste läsa lite till nu.. så roligare inlägg än såhär blir de inte tyvärr! =( Sorry!

Puss/S

Söndag.. vill resa!!!!


Då var det söndag... lite sådär halvseg dag faktiskt :/ Var hemma hos Hanna igår och käkade tre rätters med flickorna, trevligt! Men hade allt lite party i mig för att gå ut, men flickorna var trötta.. jo jag säger ju de, ni var bättre för ;) Nee skojja bara!

Men var hemma vid ett tiden, men var relativt pigg då så satt mig ochläste igenom ett arbete.. "haha man e allt bra dum.. men det gick prima med några glas vin i kroppen" det gick liksom så snabbt när man läste igenom det! kan ju vara så för att jag missade kanske varanan mening.. elleeer? ;) haha jaja!

Men dagen har varit bra ändå.. vaknade vi tio tiden, sen duschade jag och plockade undan lite hemma.. och vid tolv ringde björne och frågade om jag ville äta brunsch med honom, bruze och Rikard.. och såklart ville jag det =)
Sen stack jag iväg till Väla en sväng och där träffade jag ju systrarna Latomanski.. så trevlig så =) Ni var piggare idag i allafall ;)

Men jag har suttit och tänkt på massa resor idag.. vill bara ut och resa, vill liksom något kul ska hända! VILL VILL VILL... =) Nån som vill ge mig en resa? ;)

Sitter hemma hos prinsen nu.. så såg jag ett fint foto från de första veckorna vi började träffas.. såååå fint :)Vill tillbaka till den tiden, me soooooo happy!







Tv nu..

Puss/S

jobbig lördagmorgon..


Då var det lördag och det bara regnar och regnar och är grått =( Inte alls kul, det har ju varit så fint väder i veckan och så blir de så här dåligt till helgen.. det ska ju vara fint väder på lördagar =(

Sen är man lite sliten.. AW igår blev som jag ifärsäg visst om, senare än vad det egentligen ska vara.. Var hemma vid två tiden, lite sådär rund under fötterna, men hade super trevligt =)
Sen vaknade man vid kvart över sju och har inte kunnat sova sedan dess, ahhhh blir galen :/ Kommer bli en låååång dag, men ska försöka göra den bra.. för det är ju trots allt lördag :)

Men den där utekvällen som stog på schemat ikväll blir de nog inte däremot.. men lite god mat och liiite vin blir de nog med tjejerna i allafall =)

Ska försöka vila lite nu.. usch, vilket väder =( BLI SOL BLI SOL!!!!

Puss/S

vårväder.. och nu after work! Huuur bra som helst =)


Idag är det fredag... wiie =) och det är vårväder så de står härliga till, och nu ska jag alldeles strax kila ner för att ha lite after work med flickorna.. ska bli riktigt kul!

jo, föresten.. varför är det så lätt att folk missförstår varandra? Kan bli så fel när man gör de ju =( Nee man ska passa sig för vad man säger, vi lever ju trots allt bara en gång! Man ska tänka på vad man säger och framförallt hur man säger det.. för även om man själv inte tycker det är fel eller så, så kanske andra uppfattar det så! man får passa sig.. så är det bara=)

Nu helg i allafall.. känner på mig att det komme bli en bra helg =)

Haha under tiden jag sitter och skriver här tänder och släcker sig mina lampor i fönstret hela tiden.. haha, mina inställningar på mina "tajmrar" är ju helt katastr
of, så går de när man ska leka teknisk när man är full! :/


Neeee.. måste hoppa in i duschen nu! Men här kommer en bild sedan igår, var hemma hos syster och tobbe och hade det mysigt, och åt lunch.. även lille mamma var ju där ju =) JÄTTE MYSIGT! och nu har man ju även fått inbjudningarna till bröllopet, såååå i himla fina! Ska ta bilder på de imorgon så ni får se, säger bara.. lavendel, is tha shiiiiit =)


Puss på er /S


Våffeldagen imorgon.. och jaa jag vet "sämst på att blogga"


Jaaaa.. jag är SÄMST! har inte bloggat på så sjukt länge, jag vet =( men sjukt glad att jag har mina små trogna läsare som går in här varje dag ändå och kollar om jag har uppdaterat! Guldstjärna i kanten hos er =)

Men har väl haft liten ursäkt, min dator har inte fungerat på nästan en vecka.."men du har väll suttit vid björns och du har din iphone?" haha jaja, okej jag har ingen ursäkt! Ska bara försöka bättra mig, så är det =)

Imorgon är det ju VÅFFELDAGEN! och såklart ska jag äta våfflor då, jag och björne är hembjudna till charlotte och mange och lilla Olivia för att äta våfflor, ska bli super gott och trevligt såklart=)


Ser gott ut va?=)

Jaha, då var det torsdag imorgon.. och det är inte vilken torsdag som helst, utan LÖNETORSDAG =) Me like, väldigt mycket.. har ju haft lite ångest denna månad :( först trysil och det var ju inte super billigt direkt "även om jag har en sjukt söt pojke som var söt och la ut för mig" Tack älsklingen :) och sen fick jag knappt någon lön denna månaden för jag var ju ute och reste i februari så jobba knappt något då.. illa illa! Så denna månaden har varit knappert, och nu är lite pengar inte helt fel.. så ska jag försöka betala av min skuld till min pojke med "förlåt för det tar tid prins, men försöker" =(

Helg snart alltså.. och på fredag blir de AW med flickorna =) Ska bli mysigt! Sen får vi se vart helgen bär av, förslag?=)

Ska ta tag i lite skola nu..

Puss/S

sådär.. då var det dags! BILDREGN från Trysil

Det var på tiden va..? Men bättre sen än aldrig i allafall =)

Tänker inte skriva så mycket idag, utan i får mer kolla in lite av trysilbilderna och resten kan ni såklart se på facebook ;)

Sååå.. titta och njut eller nått =)

Puss/S



Resan på väg dit, sjukt laddad.. syns de? ;)



sådär.. då var gitarren framme, och är de inte gitaristen själv? sött=)


Det eviga fia med hutt kom ju såklart fram=) man kan ju säga att spelet gjorde dagen *ibland lite för bra för vissa* ;) Men kul hade vi .. ! spelet fick en rejäll inpregnering i allafall, väldigt bra behandlad med sprit .. ;) Precis som de ska vara!


Limbo? eller? nee.. bara för mycket sprit=)


lite halvdrogad sådär ser jag ju ut :/ Men de blev fint till slut, kan väll inte bli något annat med en sån sminkexpert som lottis!


Dans utövades även i denna stuga.. stuuan, hell yeah =) här står vals på schemat för grabbarna! Björne ser koncentrerad ut, kan sätta tummen på att det är han som för även om han håller om kjelle ;)


Afterskii för hela bunten =) jag var först på den såklart ;)
 
även jag ville ju bli gitarist, eller basist var de nog.. knappt svårt med rödkött i venerna hmm..
tror matilda och jossan dissar mig från deras band.. surt=(


Så skulle vi ju fira kjelle också =) så på med tusse och ut och tansen på  skybar som öppnades upp för bara oss "vi är från eller"


hmm jaa? vad säger man här.. knäppt säger jag! =) MEN kuuuul... =)



Vad väll de jag sa? skulle bjuda på en catfight.. ;) Here you goooo.. inte fel att pesto och kycklingen fick vara med på en hörna heller va ? ;)


Bästa fredag.. myskväll :)



Hade en riktigt bra kväll igår.. blev så spontant och kul liksom =) Jag sms:ade steffi på eftermiddagen och frågade om vi skulle ta ett glas vin, och så glad jag blev när hon skrev att det gjorde hon gärna=) Så kom hem vid åtta och sen direkt till helsing och mötte upp fröken Hilner Berg.. :) Åt två rätter, först pilgrimsmusla och sen anka.. såååå gott =) Me like! Blev såklart vin till de.. först ett glas vitt var sen tog vi såklart in en flaska rött..riktigt nice =) Sen blev de massa god bubbel och så.. mycket folk faktiskt sådär en torsdag, så vi bestämmde oss för att gå vidare till Zoo och sen blev de Cardinal! hade en riktigt kul spontan kväll.. sådana kvällar gillar jag riktigt mycket *även om mitt konto gillade de mindre* :(



Tack för en mysig kväll fröken Hilner berg.. på de igen imorgon *även om du kör idag med ;)*

Nee ikväll tar jag igen mig, var mindre kul när jag kom på efter att ha stressat sjukt mycket att klockan bara var tio när jag egentligen skulle ta tåget tio över elva.. haha ooohh nooo =( Men jaja, var ändå på väg så tog tåget och satt mig på jobber och pluggade istället! Fast knappt trött.. sovit fem timmar, och lite sådär ont i huvudet.. menmen.. satt mig i sitsen själv *saknar trysilluften där man inte blir bakis*  =)

ikväll är jag hemma hos mamma o pappa.. eller bara pappa är hemma, för mamma är ute och svirrar =) Så jag har ätit massa gott med pappa, druckit vin, och nu tittar lite tv och äter gothis.. riktigt mysigt! Ska jobba imorgon igen ju.. så skönt att sova här!

Imorgon kväll ska vi ju fira steffian lite.. hon fyllde ju år i söndags =) och så ska jag ju träffa mitt hjärteskärt.. wiiiee som jag saknar dig!
Ska bli så mysigt och kul!

ha en mysig freda...

PUSS

tomt



Sådär ja.. då var man PF i fem dagar "pojkvänsfritt"... inte speciellt kul faktiskt =( jäklit tomt när man ska sova, diggar faktiskt inte det alls!


JAA.. okej, jag är kanske nördig! Men saknar faktiskt dig redan!

du kan inte gnälla på att jag inte tar upp dig i min blogg nu i allafall, nu blir det ju ett helt inlägg till dig... eller nästan ett helt i allafall ;)

i allafall.. nu ska man klara sig utan sin karl i fem dagar, hur ska detta gå? men har riggat upp ett schema så jag hittar på en massa saker nu om dagarna! blir jobb - plugg - fika med lite kompisar - ut och springa "kors i taket" måste ju sätta fräs nu och börja träna inför beach 10 this it =) sen blir de att träffa pappi på freda, sen blir de såklart lite rajraj på lördag ;) Måste man ju!

kan hända de blir liiiite rajraj imorgon också *phh.. jag sa inget* ;) vi får väll se!

Imorgon fyller prins år.. eller rättarsagt om 30 min =) ska försöka hålla mig vaken tills dess så jag kan vara den första som grattar honom *jaa lite nördigt igen kanske*
Men har ni inte insätt än att jag är lite nördig, så får ni skylla er själva att ni läser min blogg ;)

Börjar bli trötter nu.. sååå, till sängen kanske?


Gonatt gott folk...


Puss/S


Ska även avsluta med.. GRATTIS GRATTIS GRATTIS älsklingen :) Hoppas du får en bra dag i sälen, hade gärna varit hos dig och gett dig en grattispuss! Me like you..




Tillbaka till verkligheten..

Jaha, då var man tillbaka efter en vecka i Trysil.. Har haft en helt underbar vecka, trots skidsystemet kanske inte var det bästa. Första dagen hade vi åkt hela systemet och där var inget folk på afterskiin.. AHHHH PANIK, hur ska denna veckan bli?

Men den blev bara bättre och bättre.. vi hade jätte fint väder, trots lite blås.. åkte till två - tre så blev de afterskii för hela bunten =) Wiiie, hittade en ställe med trubadur... riktigt kul =) Och vi var ju ett glatt gäng med 8 pers som var riktigt partysugna.

Det blev mycket afterskii - lite skidor - stuueefest - och sen tryckte vi in lite radison blue med en skybar som bara var öppen för oss på Kjelles födelsedag... hade riktigt kul=)

Vi var som sagt ett glatt gäng, och kjelle har haft systemkameran med när vi åkte skidor.. så ska försöka ragga åt mig lite bilder så ni får se min style in das pist ;) Ni ska även få se lite partybilder, ska nog bjuda på en och en annan smaskis bild =)

Men nu e man tillbaka som sagt.. och usch vad tråkigt det är =( Ingen lust alls till skola faktiskt.. hade gärna åkt iväg och åkt lite skidor till om man säger så! Inte riktigt klar med skidorna än.. även om det var riktigt mysigt vårväder med sol och 6 plusgrader idag.. me like =)

Puss/S

RSS 2.0