Häst eller hund?



Okej, sorry för jag inte skrivit på ett tag.. men haft en sjukt jobbig tenta i veckan, så har varit som en zombi och bara pluggat - pluggat och plugga! Men igår skrev man den.. .SKÖNT =) så nu ska det bli bättring på skrivandet!

Åkte till malmö direkt efter tentan... helt underbart väder, urvarmt =) Träffade mamma inne i stan efter att ha kollat i lite i affärer och köpt tre saker för att belöna mig själv efter denna veckan! Jooo det e jag värd =)

Införskaffat:









Fint va? är helt kär i den turkosa halsbandet! Inte omöjligt att det kommer att bäras imorgon på 25- års festen! =)

tittade in en sväng på zara en sväng "såklart".. och där stötte man på en häst, mitt inne i butiken, eller kanske en hund? Aaa sjukt stor var den i allafall..vet som sagt inte riktigt var det var men som björn sa: "gå fram till den, gnäggar den så är det en häst och skäller den så är det en hund" aa rätt logiskt väl! Men nee.. hann inte de, så frågan är fortfarande ett frågetecken!



man ser inte riktigt hur stor den var.. men helt gigantisk var den i allafall, vet jag som såg den live ju ;)

Sen efter en mysig eftermiddag med mamma så mötte jag upp linnson och vi satt oss på lilla torg i det fina vädret och började pimpla vin "öl för linns del" hur mysigt och trevligt som helst! Alltid lika kul att träffa dig snäckan..



haha tack för igår snäckan! avslutades med en hamburgare för vi var så sjukt hungriga.. och lite engelskpratande ;)

Nu, göra vid mig.. sen en trevlig middag med paret lingvide och björn på Bonna sera.. GOTT=)

TREVLIG VALBORG!

Puss/

Matchmys

Igår var det ju Hif mot Mff.. och såklart var jag och såg den live på Olympia ;) Jag blev ju bjude på lyxplatser av min lilla älskling.. satt sjukt bra och satt varmt, dynor på stolarna serru ;) En riktigt rolig match och se.. men sen när man kom hem var det mindre kul, då tassarna var isbitar och fingrarna gick knappt och röra!

Men det var absolut värt de... vad kan liksom bli bättre än när man få umgås med sin prins helt själv och se en fotbollsmatch och äta poppisar under tider.. Me like big =)





Puss/S


Det var lättare då..





Varför var allt lättare när man var yngre? Tycker allt bara blir svårare och svårare med tiden ... inte alls kul ju! Bilden är ifrån Frankrike där mamma o pappa hyr lägenhet varje år, där är allt verkligen helt problemfritt! Nina, Emelie och jag har ju haft en del skoj där om man säger så.. Helt underbart=)

Kan man blunda och bara hoppas att allt var så lätt som när man var yngre?

Puss/S


Lättare förr? haha ja det kan man säg.. bjuder på lite hångel här med! Som sagt lättare förr..


Fisketur


Då har man precis kommit hem från en fisketur från Råå.. en kall men rolig fisketur, trots jag bara fick en torsk... och den var inte godkänd, skulle ju vara 45 cm! Medans två pojkar, björn och thiman fick 12 och 16 fiskar var! Och neej björn din "fisk" på 33 cm räknas inte.. !


Efter vi fiskat ett tag, fick jag såklart första fisken.. en torsk, stor men som sagt inte tillräckligt stor tyvärr! Men ändå.. pojkarna klarade ju inte av de, så de gick iväg och köpte "hjälpmedel" men visst..klarar man inte att cykla utan stödhjul ska man inte göra de ;). Så visst.. inte konstigt att de fick mycket fisk!
Men thiman hade en del problem att ta på sitt.. en och en annan vante fick ta lite stryck av de..
Thiman i koncentration:


Även om de var lite gnäll ifrån pojkarnas sida att de var trötta och lite bakis.. och thiman fick ju en mindre hjärtattack när vi berättade att vi skulle vara ute i 5 timmar! Men när vi var på väg hem.. satt de både två och somnade i plaststolarna på däck... björn gav upp efter stolen hade gungat lite och han trillade med huvudet hela tiden.. då gick han och la sig nere i båten! Men thiman kämpade på även om han fick sina ryck ibland och trillade fram med huvudet ett antal gånger! Klart.. inte konstigt man är trött efter 16 fiskar ju ;)



Nix, duschen nästa.. men oj vad de fortfarande gungar, full? nee bara dåligt balanssinne antagligen!

Puss/S

Fina flickor!



Tack för en mysig kväll igår mina flickor!

Puss/S


Snart snart snart.... wiiie




Förra sommaren =) Vill ha sommar nu.. gröningen nästa då!

Puss/S


var det bara en bild?



jaa vad jag är jobbig... jäkla tråkig rubrik och sen säger man inte vad man menar med den! Men de kom faktiskt fram lite igår.. :) Men inte tillräckligt för att jag ska kunna släppa de här.. så ni får hålla er lite till!

Blir skola idag - plugg och åter plugg.. kör gärnet nu för imorgon ska jag jobba och sen är det fredag och då är det tenta =( Ahhh håll tummarna för mig!

Måste tipsa om världens sötaste tubtopp just nu..asså brukar inte tycka det är någon hitt.. men tänk med ett par jeans och ett par pumps i sommar.. sjukt snyggt ju =)


Från Gina Tricot 249 kr

En sån kommer de nog bli i sommar =)

PUSS/S


Bara en bild eller?






Puss/S


plugg plugg plugg

 
usch vad det är tråkigt att plugga.. vill inte mer nu =( Vill ha SOMMARLOV! men det är bara att lägga i femans växel och göra det sista nu så man blir färdig med det nu!

Varit hemma hos mamma och pappa och myst nu lite i helgen.. jobbade igår sen åkte jag hit och åt en massa god mat och bara njöt, känns lite som att komma till ett spa när man kommer hit! Blir hellt uppassad och äter massa gott och får bara rå om sig själv! släppa alla tankar, super skönt!

Ska till Karoline och tobbe och hälsa på en sväng innan jag åker hem.. stackars tobbe har fått ryggskott :/ Sådär kul ju!

Föresten, får kanske ett extra jobb i sommar som lite extraknäck.. bra med lite extra pengar ju =) Så håller tummarna, och hoppas att jag får det! Men ska ju även jobba en del på Gina såklart, men det andra är ännu bättre för det är i Helsingborg.. :) Skönt!

Ny vecka imorgon... :/ Vill ha mer helg! Men blir mycket plugg i veckan, tenta på fredag! Men kommer bli lite träning och jobb och sådär med!

Joooooo just det, i fredags blev jag så SJUKT glad.. fick reda på en helt underbar nyhet! Visste inte riktigt vad jag skulle säga när jag hörde de, blev liksom helt stum! Men är såååå glad :)

Nixpix, ska plugga lite till nu innan jag drar mig hem.. kanske blir lite grill med man och fru lingvide ikväll, trevligt trevligt =)

Here I come statestik ... phu :/

Puss/S




usch för stadsvandring!


hade stadsvandring i skolan idag i tre timmar, i blåsiga Helsingborg.. sådär kul faktiskt :/ Gick en grupp på närmre 50 elever och sen gick vi igenom hela stan.. hmm kändes som en turist! Men vi har platsutveckling av en profilbutik som ämne på vår uppsats.. så detta var ett moment som tillhörde, hur staden har utvecklats! Och mer av det blir det i Berlin i maj, men då ska vi även trycka in lite fest.. eller vad säger du Andrea? ;)

Så idag har det alltså varit skola ..först föreläsning i två timmar, sen lunch och sen stadsvandring i tre timmar! Har sedan dess frusit som tusan, helt nerkyld! Sen var man hemma vid fyra tiden, blev lite plugg och sen ringde min pärla på dörren.. så glad jag blev när jag såg dig :) Du beyder otroligt mycket för mig! Sen blev de suschi i mängder, både i munnen och på golvet "undra hur vi såg ut när vi åt hjärtat.." =) Sen blev de mysfika på Grand!

Och nu är jag väääldigt trött.. imorgon är det FREDAG, i allafall =) Mysigt! Blir skola, och sen måste jag försöka ta tag i mitt plugg.. =( vill inte, men tenta på fredag ju... så blir rätt mycket plugg nu framöver tyvärr!

Tittar på supersugen på tv nu, haha helt sjukt.. men som man kommer ihåg när man ville ha sprit men kunde inte handla de själv och var tvungen att fråga mamma o pappa! haha... äsch, de var skönt att vara liten, inget snack om saken!

Hoppas ni har haft en mysig torsdag... fast det har regnat=(
Ta hand om er!

Puss/S



Du kommer alltid vara världens bästa vänn för mig, och min lilla my.. :) Tack för att du finns hjärteskärt!

Påskhelgen som har gått!


Jaha.. då var påsken över =( eller äsch, ingen sur min för de.. ett steg närmre sommaren ju, helt underbart! Men lite trist att skola och jobba kommer igång igen bara.. är så himla skoltrött nu ju, men inte långt kvar så bara att hålla humöret uppe nu.. wiiiee =)

i allafall... helgen har varit bra! Torsdag - jobb och sen lite vin här och sen liten utgång på det, Fredag - sjuuuukt bakis :/ usch vad jag hade ont i  huvudet, värsta på länge ju. men började piggna till vid fem, de ni.. inte illa va "hmmm tåler du inte sprit eller?" neee börjar nog bli för oldieee för det där! men på kvällen åkte vi till paddy och evelina och åt grillat för första gången i år .. GOTT, hade jätte trevligt! Lördag - helt underart vårväder, mee like =) gick i stan en sväng och sen träffade jag lotta, och mamma o pappa kom förbi och sa hej =). På kvällen var vi hos släkten Kjellson, lite sil och sånt.. och flygande jakob, gottigt =) och en tårta som var rejällt med sprit i, haha sprit är bra i allt säger ju de =) Söndag - bara lugnt och plugg, ont i magen bara =( låg med värmepåse på magen hela dagen och på kvällen blev de grillat igen med alex, kjelle och loooottis.. sen blev de ett nytt kortspel till klockan 01 på natten, och gissa vem som vann.. ???? jeppjepp ;)

Idag åke jag hem till mammi och pappi och skrev klart mitt arbete som ska lämnas in i morgon.. inget word än :/ lite segt! Menmen.. mysigt att komma hem, åkte ner vid tolv och sen åkte jag och pappa till swedala outlet, sen blev de fika med mammi och skriva arbete och sen blev de gottemaxhamburgare i lund! RIKTIGT mysig dag med mamma och pappa, ni är bäst!

Kom hem vid åtta och sen blev de lite disk och sådär.. lite plugg har de också blivit, inte mycket men läst igenom de en gång *plus till mig* :/ men imorgon ska jag sätta igång ordentligt, köra gärnet=) och så ska jag TRÄNA.. wiiee =) ska ni med? =)

Nix, nu ska jag se Johan F
alk.. spännande nu =)

Föresten, här kommer en bild till dig lottis.. haha!
Lotta: "jooo men kom igen, ta en bild på mig eller nee.. ta bild här på jäger och sen tagga mig.. jaa kom igen dåå, ta nu"
Sarah: nee men lotta, de blir inget.. iphone har ju ingen blixt, de e för mörkt!
Lotta:  men neee, ta nu.. kom igen! tagga den sen.. jaa kom igen nu!
Sarah: jaja, okejdå!


Haha okej, jag ger mig lotta.. man ser flaskan ;) I promise, jag ska tagga dig! haha du är så söt!

Puss/S

PÅSK.. och sol =)



Idag är det skärtorsdagen.. =) och det är sol och lite sådär vårigt i luften, helt underbart! Fast tyvärr tittar lite moln fram nu.. vill ju ha fint väder nu i helgen, så blir den ännu bättre!
i helgen annars blir de jobb och massa mys med mina vänner och med björne!


Idag: Plugg - skulle egentligen luncha med min lilla 08:a .. haha men en viss person har fortfarande 20 mil kvar när klockan är 12 så det blir nog inget med det;) - jobba klockan 15 - sen blir de vinkväll med hela gänget.. myspys=)

ta hand om er, och ha en bra skärtorsdag.. och glad påsk lite såhär i förskott, får bli ett lite mer glad påsk på lördag =)

Och en sak till, ta hand om de ni älskar.. visa det för dem, man kan aldrig få nog av kärlek.. berätta för dem och visa dem genom känslor och kroppspråk. För sen en dag kommer man på att det kanske var på tiden att visa lite kärlek, och då är det försent! Lovar, att det lättaste sättet att förgylla en flickvän eller pojkväns dag är att visa lite extra kärlek.. antingen genom ett gulligt sms, ett gulligt telefonsamtal, en fin lapp med de tre orden.. bara de tre orden gör att man har ett leende på läpparna hela dagen, och för mig är det ett leende som sitter i vääääldigt länge! Sånt gillar jag :)

Tänk på det!

Puss/S

RSS 2.0