Trysil..



wiiiee... nu är man i trysil =) så himla skönt! Igår kom vi på eftermiddagen.. mysig stuga och massor av snö, alla var riktigt taggade... såååå vi började ju dricka såklart *vissa hann ju inte ens klä av sig handskarna innan han serverade vin till oss alla" Me like =)

Ingen aning om tiden.. haha, massa dricka.. gitarrrhero, fia med hutt och sådär! haha.. sen visste man inte riktigt vad klockan var, men vi lagade mat och sen började alla stressa.. "nu måste  vi ut"
haha när  vi kom ut "men va fan, här e inget folk ju.. men hallå, vi står faktiskt på listan.. vi är från elle" haha jaja visst! Kom in där... alla rätt runda under fötterna, dansade och drack "föresten, kändisar här i trysil.. big brother klas var ju bartender" haha värsta stället ju, förutom spriten var mega dyr och där var inget folk! Inte så konstigt när vi sen upptäckte att klockan var halv elva.. haha!

Så klockan tolv var alla rätt dynga, gick hem.. då kom folket dit ;) haha vårt motto denna vecka "vara på ett uteställe innan alla andra kommer dit.. och gå hem innan de andra hinner dit" Bästa.. ingen trängsel i baren ju ;)

Nee.. idag var alla mega pigga på att åka skidor, så vi vaknade vid sju.. sen var på väg vid nio tiden =) helt okej skidåkning *inte mini-alperna direkt* men okej.. fast var ju rätt sliten, sen var där en liten gubbe med klubba som satt och slog i mitt huvud hela tiden* attans... !

men bra dag =)

nu var vi en sväng på afterskiin men inget röj direkt!

Jeppjepp men skönt att komma iväg i allafall =) nu är det dags för en dusch! Ska ta lite bilder med min iphone *jaaa jag vet, har ingen camera än* men ska försöka ta så får ni se när jag kommer hem =)

Puss/S

Me happy!

tandis=( igen..




Aa det trillade ju av en bit av min fyllning i tisdag.. så fick tid till tandis imorse 07,40! Så det var bara att gå upp i ottan och sen på tåget 06,10.. men var faktiskt rätt pigg ändå, skönt :)
Lite orolig över tandis ju, min dumma tand bara klyddar hela tiden ju =( Men nu fixade vi den.. *för denna gången i allafall* Får hoppas den håller lite längre nu!

Är hemma i huset i s-torp nu.. ska plugga lite sen in till stan och fixa lite, sen börja jobba 13,00! Slutar sedan 19,15..hem direkt och packa de sista, fixa lite musik och sånt där!

och IMORGON BÄR DET AV =) Wiiiiee! så kul det ska bli!

Just de .. tänkte på de, om man på något sett bara vill bli lite sedd.. bara få lite uppmärksamhet sådär.. hur gör man då? det blir ju ingen bra om man "söker" upp den.. blir bara motsatt reflex då tycker jag! känns som när man inte gör något alls, så kommer de.. eller? menar allt..hur ska man göra liksom?

hmm..klurigt "om ni ens förstod vad jag menade"

haha kollade lite på min gamla dator och hittade gamla modellbilder sen modette lanserade sin första tidning.. temat var "80-tal" för vi skulle sticka ut och väcka uppmärksamhet!
Check this ooouut ;)






ha en bra dag=)

Puss/S


det blev ett glas vin, jadå!



Kvällen slutade ju inte helt fel.. =) Mötte upp sofia och hanna på Helsing vid 18 tiden.. åt en god förätt och sen en helsingburgare och så får vi ju inte glömma


Ett glas vin är väl aldrig fel? ;) Sådär på en torsdag måste man ju få dricka ett glas i allafall =) ME like!

Så nu har man duschat, och sitter med en kopp te.. :)Skulle egentligen fortsatt med packningen, pluggat, gjort naglarna eller ja nått annat vettigare än att bara sitta här och mysa!Men åhhh.. orkar ju inte =)
Men ska faktiskt packa klart idag innan jag ska sova i allafall..! Lovar!

snart upp igen, usch.. vill inte =(

Nix, skärpning!

ha en mysig kväll

Puss/S

Trysil om 2 dagar.. wiiiiiie =)



jajajaja.. jag vet att jag är sämst på att uppdatera min blogg, men åhh försöker ju verkligen! Men det är skönt att veta att man har sina få trogna läsare som hänger kvar ändå.. =) Plus till er!

Vet ni vad? Om två dagar åker jag till Trysil... wiiioo =) är sjukt sugen på att åka skidor nu, det blir ju inte bättre av att man får sms av mamma o pappa där dem säger att de har sol och jätte bra skidåkning! Usch, vill också ha sol och skidor.. Men snaaaart så, då smäller de =)

varit på väla precis och handlat nya skidglasögon så nu är jag fit för snöstormen "men nenene vi vill ha sol alltså" men är redo för de om ifall att liksom!

Nu ska jag försöka få ändan ur soffan och packa lite, sen ner till stan och handla de sista *inte glömma systemet*;) och sen ska jag och soffipropp äta lite, vill ju höra alla smaskiga detaljer sedan de sista dagarna här i veckan ... me like =)

Sen blir de tidig säng för mig.. ska upp halv sex imorgon, vill inte =(Men ska till tandis tjugo i åtta, så måååste ju! Sen ska jag hem till huset i staffanstorp och plugga lite sen jobb till 19.15! Sen är det inte lång kvar tills vi ska åka, då i kör vid 06.00 på lörda "låter som ett litet barn på julafton..=)" meeen längtar ju så!

Föresten, åkte tåg till lund igår.. så kommer de in en uteliggare, lite sådär lagom berusad på morgonen.. frågar alla om han kan få lite pengar till en fattig uteliggare så han får lite frukost! men folket mest tittade på honom, han vinglade ju rätt friskt! Sen sa en tant, "vänta lite.. "*han skiner upp lite, men vinglar ändå* så säger hon: "vill du ha ett äpple?" han blir helt ställd, vet inte vad han ska säga.. efter ett tag säger  han: "njaae har redan äpple och päron där uppe" .. haha, han ville ju bara ha pengar till sprit! men tanten var ju helt gullig att erbjuda hennes äpple, otacksamma kille!Man kanske inte ska skratta åt såna situationer, för det är ju rätt tragiskt.. men man kunde ju inte låta bli, man känner ju att han får skylla sig lite själv då!

PACKA SARAH.. jajajaj!


(han hade kanske även en sån här också.. där han hade sina äpple och päron) ;)


Puss/S

Malmö, here we come =) "shoppingvarning"

Då var de lördag och jag jobbar inte .. "kryss i taket" =) Igår blev de mys hemma hos junior.. med god mat och hockey =) Och lite vin såklart.. kanske lite för mycket "huvudvärk imorse johej" :/

Menmen.. gott var de i allafall =)

Hade en mysig morgon med min prins, hade god frukost och läste tidningen.. myspys! Och nu sitter man och väntar på fröken Matsson som snart dyker upp med sin bil och sen bar de av mot Malmö "ska försöka och inte shoppa något, men de kommer inte bli lätt.. ska ju till zara"  ;)

Ikväll ska vi fira sofia lite.. så de blir lite mat hemma hos mig och kanske kanske lite vin.. men säger bara kanske ;)

Neeee.. nu ska jag fixa de sista, ska försöka ta lite bilder ikväll.. har ju ingen camera, men min iphone får funka så länge =)

Puss/S

Är glad idag =)


Hejdå mamma o pappa

Då åkte mamma o pappa, karoline och tobbe till Österrike idag.... åhhhh, ville ju också med=( Men man kan inte få allt här i livet, eller... hade ju fått;) Men kunde ju tyvärr inte =( Men nästa år då jäklar...

Och detta året får jag istället ladda hundra till Trysil, bara en vecka kvar.... wiiie =)



Just de, fick reda på att jag klarade min tenta.. så hiiimla skönt, var inte direkt sugen på att ta tag i den igen till sommaren *me happy*

Ikväll blir de mat och hockey hos junior för hela gänget, ska bli trevligt =) och kanske något glas vin, vill vill vill =)
Annars i helgen ? Imorgon blir de kanske malmö eller hade ju tanke på vallåsen men de ska ju snöa som tusan.. hmm hade varit kul att tjuvstarta lite ;) Men kanske blir någon vinlunch eller något sånt trevligt, ladda lite inför kvällen.. ska ju fira fröken Matsson som fyller år på söndag, trevlig trevligt =)

Föresten, ska även bara lägga till att jag är väldigt lycklig just nu =) lugnt i skolan, massa mysiga kvällar, modelldelen rullar på "ni får snart reda på nästa projekt.. ", snart till trysil, har en gullig pojkvän.. hmm jaa allt rullar på rätt bra om man säger så =) Det e sånt här liv som e skönt att leva, som ni säkert vet =)

Neee... ska väll svirra i mig lite kläder och bege mig och ta ett glas med fröken berg och madde.. =)

Ha en mysfredag..

Puss/S

Bildregn från Bröllopsmässan!

Skriver inget nu.. utan gör ett inlägg lite senare med lite text, nu får ni ta en titt på ett bildregn från bröllopsmässan som jag lovade förra gången.. :)

Titta, och dröm in er i ert eget bröllop ... wiiee!
















Avslöja min hemlighet..

I förra inlägget nämnde jag ju något om en bröllopsklänning men inget mer..

Dags att avslöja "hemligheten"...;)

Kan börja såhär.. har haft en grymt bra helg =) I fredags skrev man tenta "mindre kul ifärsäg" menmen.. sen direkt till Malmö och prövade bröllopsklänning nummer 3 och visade upp mig hos creatim "frisörer"!

Detta för att jag skulle vara modell på Bröllopsmässan på Hilton igår.. =) Wiiiee! Så mycket fina klänningar och såå kul jag hade!

I lördags var det jobb sen dags att pröva bröllopsklänning 4 och sen hem till mamma o pappa och sov där.. då man skulle upp klockan fem dagen efter!

05.20 ringde klockan söndagmorgon.. lite halv trött, men vaknat var tioende minut sedan halv fyra då jag var rädd att försova mig :/ Men 05.30 bar det av i vita faran "tack prins för jag fick låna bilen, allt blev mycket lättare då :)" mot creatim i malmö, där alla modellerna träffades och blev sminkade och fick våra frisyrer gjorde.. =)

Vi 09.00 var det riktning mot hilton, då mässan öppnade klocka 10.00... :) Första visningen var 12.30 - 13.00 och 16.00... Fyra olika fina klänning och tre visningar, hade sååå kul =) trots min slöja trillade av de två första visningarna.. men det var bara att improvisera ;) Tv 4 var ju också där och filmade, men attans det är bara min klänning som kom med.. tusan :(

Men hade en söt liten mamma som var där och tittade och tog massa bilder så det kommer upp i veckan så ni får se alla fina klänning =) Tog två själv i smyg när vi vilade mellan visningarna och norppade en bild från min söta bästa vänn Lattoo.blogg.se som också var där och tittade, så glad jag blev för de :) Uppskattade det super mycket! Sen hade jag ju ett troget par där med, snart dags för dem ju.. min underbara syster och hennes pojkvän, så fina ni kommer bli!

Allting var slut vid 17.00... har haft en super bra dag =) Hoppas nått liknande dyker upp igen snart, fick ju en liten vink av att de var intresserade att ha mig som modell på "turneén" men bröllopsmagazinet "villvillvill" =)

Neee.. nu kommer tre bilder, och senare i veckan får ni se fler!

Puss på er!

Pssstt, titta in lokala nyheter på fyran någongång idag så får ni allafall se en skymt av min klänning men ni får även se söta malin =)






tenta imorgon=(

Usch... vill inte vill inte vill inte =( har den dumma tentan imorgon ju! och inte nog med de så har man ju en tenta nästa fredag igen.. =( Jaja, bara att bita ihopa och göra de.. inte lönt att gnälla, de försvinner inte för de ju =) Känns i allafall rätt bra nu inför imorgon, så får hoppas de kommer gå bra och att frågorna kommer vara rätt snälla!

Annars i helgen.. ja ikväll skulle jag väll egentligen suttit och varit dukig och pluggat hela kvällen, men känner för att göra något! Äta något gott och kanske dricka ett gott glas vin "jaaa jag sa bara ett, vet att jag har tenta imorgon" Men ett glas kan väll inte skada, eller hur? ;)

Imorgon, skriva tentan sen skulle jag behövt sätta mig direkt med den andra tentan men nee det får faktiskt vänta till söndag..så de kanske blir lite shopping, fru Lingvide var ju sugen på flower team och så, får välla se ;) Sen fira kusinen på kvällen, kankse liten utgång när man kommer tillbaka sen.. vem vet, partysugen som tusan!

Söndag, skulle egentligen på spa med jobb som vi vann för ett tag sedan.. men de blir nog inget tyvärr, chefen sjuk och någon som inte kunde och sådär=( så kommer väll bli lite plugg och sådär, och kanske lite söndagsmys med min söta pojkvän om man har tur =)

Ska försöka få tag i korten från resan imorgon med om jag träffar hanna.. så ni kan få se =)

föresten, innan jag slutar.. en liten nyhet, det ringde i min lilla telefon från min argentur.. ge er bara en bild, så får ni lista ut själv! kommer bli såååååå kul.. wiiiee =)"en flickas dröm ju"


=)

Puss/S

RSS 2.0