februari börjar närma sig..

shiiit vad tiden går fort.. helt otroligt, snart är det februari.. kändes som det var typ julafton igår!Men februari gillar vi så det är inga problem, låt det komma bara =)

För när det är februari är ju ett tecken på att det börjar närma sig till att man får åka lite skidor.. wiiiieee och det GILLAR jag! =) =) I år är det faktiskt två veckor skidor på schemat om det kommer funka.. vecka 8 med familjen och systers pojkvän i Österrike som vanligt och till Trysil "el hur det stavas" =) vecka 9 med Björn och en massa kompisar! Vill vill vill så gärna få ihop det att jag kan få TVÅ veckor skidor i år, då skulle Sarah blivit super glad!

Men tyvärr komma det nog inte bli så, för att den dumma skolan sätter stopp för det! Men men jag ska inte gnälla, har ju redan fått tre veckor helt underbar semester! och det är minne jag kan leva läääänge på, och ha ett litet leende på läpparna!

AHHHH jag är så himla trött på kvällarna, när ska man komma in i den här tiden? Det kan ju inte vara möjligt att fortfarande ha jetlag? eller... ?! kan knappt hålla ögonen öppna på kvällarna ju! Bättring Sarah, bättring!

Måste även nämna att igår hade jag en vääldigt mysig kväll med min babe.. först fick man skjuts hem från jobb "tack prins :)" tog två timmar att komma hem i det himla snöovädret som kom in, men till slut kom vi hem och då handlade vi massa god mat.. lagade mat tillsammans med levande ljus och såklart lite gott rödvin och lite goda oliver som tilltugg under tiden vi lagade. Maten blev sedan super god.. :) Klockan 21.15 var det dags för bio, så jag och Björn tog på oss våra vinterskor och traskade bort till bion och såg snabba cash... helt okej, men ingen jätte bra film men det var hiiimla mysigt ändå! :) "trots jag hade ett stort huvud mitt i texten" ;) Men jag gnäller inte, är nöjd ändå! Somna sedan i min prins famn, och bättre än så kan det ju inte bli! joooo faktiskt, sedan vaknade vi och åt frukost tillsamans! Myspys, me like!

Som avslutning tänkte jag slänga upp lite bilder sedan Österrike förra året och sälen med babe och Jörgen och Hanna och tre små killar.. =)

Ha en mysig kväll...

Puss/S









Hemkommen efter en helt underbar semester!

Då var man hemkommen efter en otroligt bra semester.. 

semestern började på köpenhamnsflygplats där det bar av till Honkong med en mellanlandning i Turkiet.. började sisådär med att flyget var försenat, men det löste sig väldigt bra ändå, och flygresan på cirka 15timmar gick väldigt snabbt... man hade ju sjukt mycket glädje i kroppen!

Landade i honkong på eftermiddagen och tog oss in till "centrum"  där vi åt lite och slog till på en liten fylla.. herregud vad väskan på nästan 10kilo helt plötsligt blev jätte lätt.. kanske ska vara full oftare? ;) Sen vid 00.00 bar det av till Cebu på Philippinerna.. där vi landade vid fyra, tog in på ett hotell och fick ta en dusch och sova tre timmar "var väl behövt ska jag säga" Sen mot Kalibu... och sen lite bil - båt - moppe var vi väl framme i Boracay där Hanna och Jörgen var!

Hade en helt underbar vecka där.. gilla det riktigt mycket! Blev mycket softa på stranden - massa massage - god mat - sprit och lite snorkling och sådär.. Livet kan inte bli nått annat än bra då =)

Efter cirka en vecka där tog vi oss till Bangkok där vi var en natt och festa lite och shoppade loss på MBK "tror jag det hette" ;) Me like!

Sedan tog vi en taxi mot Koh Samed och lite speed boat på det sen var man framme.. en mysig ö men väldigt lugn! Bodde hur bra som helst och gjorde lite utflykter, även här blev de mycket sol och bad - god mat - sprit och såklart massage =)

Efter en vecka här åkte vi med taxi till Pattaya ... var där två nätter och sen lämnade vi Hanna och Jörgen så de fick njuta av sin smekmånad lite själva.. så jag och min lilla prins gav oss till Honkong och var där en natt och shoppade som tusan på ladie´s market! Riktigt imponerad att tålamodet höll för min söta pojkvän.. som klarade av en hel dag med shopping med mig.. thanks =)

Och igår kom vi hem till kylan.. usch och fy! Vill tillbaka till värmen.. livet är ju så enkelt där =)

Kommer lägga upp bilder sen men har tyvärr en dålig nyhet att berätta.. och det är att min camera gick sönder redan efter två dagar så jag själv har tyvärr inte tagit några kort med hanna och Jörgen har tagit lite så ska försöka få tag i de när dem har kommit hem och så ska jag lägga upp lite så ni får se!


Men ska avsluta detta inlägget med att jag har haft en helt underbar semester, som kommer vara ett minne för livet! Har lärt mig otroligt mycket och har mått väldigt bra.. Är väldigt lycklig ska jag säga!

Puss/S


RSS 2.0