Tillbaka till verkligheten..

Jaha, då var man tillbaka efter en vecka i Trysil.. Har haft en helt underbar vecka, trots skidsystemet kanske inte var det bästa. Första dagen hade vi åkt hela systemet och där var inget folk på afterskiin.. AHHHH PANIK, hur ska denna veckan bli?

Men den blev bara bättre och bättre.. vi hade jätte fint väder, trots lite blås.. åkte till två - tre så blev de afterskii för hela bunten =) Wiiie, hittade en ställe med trubadur... riktigt kul =) Och vi var ju ett glatt gäng med 8 pers som var riktigt partysugna.

Det blev mycket afterskii - lite skidor - stuueefest - och sen tryckte vi in lite radison blue med en skybar som bara var öppen för oss på Kjelles födelsedag... hade riktigt kul=)

Vi var som sagt ett glatt gäng, och kjelle har haft systemkameran med när vi åkte skidor.. så ska försöka ragga åt mig lite bilder så ni får se min style in das pist ;) Ni ska även få se lite partybilder, ska nog bjuda på en och en annan smaskis bild =)

Men nu e man tillbaka som sagt.. och usch vad tråkigt det är =( Ingen lust alls till skola faktiskt.. hade gärna åkt iväg och åkt lite skidor till om man säger så! Inte riktigt klar med skidorna än.. även om det var riktigt mysigt vårväder med sol och 6 plusgrader idag.. me like =)

Puss/S

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0