Förstår mig inte på det där med otrohet!

Hemligheten bakom kärlekskrisen – otrohet!

jonas bergström, tora Uppstrøm Berg

 

"Att det var så illa som att det var otrohet som fick prinsessan Madeleines och Jonas Bergströms förhållande att krisa kunde ingen ana, men nu träder Tora Uppstrøm Berg från Norge fram…

I nummer 17 av Svensk Damtidning berättar vi om krisen som förmodligen leder till slutet på förlovningen mellan prinsessan Madeleine och Jonas Bergström. Vi har varit försiktiga med att nämna ordet otrohet. Men nu är det bekräftat att det är så illa. I veckans nummer av den norska tidningen Se og Hør träder nämligen en ung vacker 21-årig kvinna fram och berättar om sin kärleksnatt på hotell Tott."

(Svenskadam.se)


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Det är ju helt sjukt vad alla helt plötsligt är otrogna.. det är den ena efter den andra, och det blir bara större rubriker för varje gång!

Förstår liksom inte riktigt vad man får ut av att träffa en människa i smyg bara för att ha sex.. menar på, att om man nu så gärna vill ha sex med någon annan än den man är tillsammans med, varför gör man inte slut först då? Jag menar, då vill man ju vara med någon annan än den man är tillsammans med! Hur orkar man smyga runder, så ingen ser, hålla sin telefon gömd eller på ljuslös för sin partner inte ska ana något. Träffas på bestämda tider m.m. Men framför allt, hur orkar man med att ha den känslan i kroppen att man sårar den andra personen så otroligt mycket.. först går du och ligger med din älskare/älskarinna och sen går du och lägger dig med den du är tillsammans med. Hur kan man sova? har man inte kroppen fylld av ångest då?

förstår verkligen inte vad man får ut av det?

Och jo, kanske förstår den där uppmärksamheten när någon raggar på en och tycker man är attraktiv och sådär..Men alltså, att gå så långt att gå bakom ryggen och ha sex med en person som man inte är tillsammans med, och fortsätta träffa personen är väl lite väl gånget eller?

Och hur ska den stackars personen som blir bedragen få reda på de.. nee, det får personen inte.. utan går i ovishet och inte vet nått utan när personen åker iväg på semester, affärsresor, till jobb, sover på hotell, är ute och festar.. aa you name it, så tror personen allt är bra och litar på personen medan det egentligen är så att personen träffar någon annan!

Nee fy för.. och nu helt plötsligt kom det fram att Jonas har varit otrogen.. men är det sant? Som jag nämde innan, kommer man aldrig få fram ju!
Men allvarligt, räckte det inte med Tigers stora otrohets skandal? Räcker nu va!

Puss/S


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0